Garuda Ayurveda Spirulina Plus vegán kapszula 60 db

Cikkszám: dab5
Garuda Ayurveda Spirulina Plus vegán kapszula 60 db
Garuda Ayurveda Spirulina Plus vegán kapszula 60 db
Cikkszám: dab5
5 070 Ft
Egységár: 85 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
C-vitaminban gazdag organikus eredetű kék-zöld algát tartalmazóétrend-kiegészítő, amelyet az Indiában honos és C-vitaminban rendkívül gazdag amla (Emblica officinalis) gyümölccsel dúsítanak. A kék-zöld alga (spirulina)komplex táplálékot nyújt a szervezet számáramindössze egy kapszulába rejtve.Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaz: fehérjét (60%) aminosavat, béta-karotint, gamma linolénsavat és ásványi összetevőket (kalcium, kálium, vas, mangán, réz és cink).Alkalmazása a mindennapok rohanásában többletenergiával tölti fel, hogy könnyebben birkózzon meg a feladatokkal és jobban bírja a terhelést.Lassítja az öregedést (antioxidáns),használatával a bőr és a haj is szebb, egészségesebb lesz.
Hatóanyagok:

Hatóanyagok1 kapszula2 kapszulaSpirulina mikroalga450 mg900 mgAmla gyümölcs por150 mg300 mgAdagolás:Naponta 2-3 kapszula reggel, vízzel bevenniKiszerelés:60 db


Felhasználói vélemények a GoodCare Spirulina Plus kapszuláról:

„2012. februárban epekő és epehólyag műtéten estem át. A folyamat már 2011. őszén elkezdődött, így a szigorú diétámnak köszönhetően is 20 kg-ot lefogytam. A fogyás eléggé megviselte a szervezetemet, de hála aShilait és a Spirulina Plusétrend-kiegészítő kapszuláknak, egy hónap elteltével hamar erőre kaptam. Jobb lett az étvágyam, napról-napra javult a közérzetem. Reggelente frissebben ébredek. Teljesen elmúlt a testi gyengeségem, fittebbnek és jobb kedvűnek érzem magam.

Mindezt a fenti két kapszula szedésének tudom be. Köszönet érte!”(B.G., Budapest, 2012. 05. 04.)
60db