Forskolin + Green Coffee kapszula (30db)

Cikkszám: fl173
Forskolin + Green Coffee kapszula (30db)

Forskolin + Green Coffee kapszula (30db)

Cikkszám: fl173
5 200 Ft
Egységár: 173 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Forskolin -Coleus Forskohlii:

A Coleus forskohlii az Árvacsalánfélék családjába tartozó vadon termő növény, mely Ázsia hegyvidéki lejtőink honos. Világszerte elterjedt dísznövényként is.A legújabb kutatások szerint aktív hatóanyaga, a forskolin nagy szerepet játszhat számos sejtfunkcióban.Jelenleg több ígéretes kutatás folytán arra lehet következtetni, hogy nagy előrelépést jelenthet amellékhatásoktól mentes, hatásos zsírégetőkfelé vezető úton, az alábbi tanulmányok szerint:

1. Godard MP, Johnson BA, Richmond SR.: Harminc embert (forskolin, n = 15; pacebo, n = 15) vizsgálták egy randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatban 12 héten át. Kimutatták, hogy forskolin (250 mg 10%-os forskolin kivonat naponta kétszer) hatására jelentősen csökkent a forskolint fogyasztó csoport testzsír tömege összehasonlítva a placebo csoporttal, ezzel egyidejűleg növelte a csonttömeget és a szérum szabad tesztoszteron szintjét a túlsúlyos és elhízott embereknél.

2. Han LK, Morimoto C, Yo RH, Okuda H.: A Coleus forskohlii elhízás ellenes hatását vizsgálták ovariektomizált (ovx) patkányoknál. A testsúlyt, zsírszövetet, és a sejtek átmérőjét vizsgálták. Coleus forskohlii (50 g/kg) kivonat hatására csökken a testsúlyuk, az élelmiszer-bevitelünk, és a zsír felhalmozódás az ovx patkányoknál. Eredményeik arra utalnak, hogy a Coleus forskohlii hasznos lehet az elhízás kezelésére.

3. Vladimir Badmaev, Muhammed Majeed, Anthony A. Conte, John E. Parker: Hat túlsúlyos, de egyébként egészséges nőt választottak ki a vizsgálathoz. Naponta kétszer, reggel és este étkezések előtt fél órával vették be a 250 mg 10% forskolin kivonatot tartalmazó kapszulákat. A nyolc hetes vizsgálatban a testünk zsírtartalma szignifikánsan csökkent, míg testtömeg a kiindulási állapothoz képest szignifikánsan nőtt.

Egy kettős vak és randomizált kísérletben, amit 23 nő részvételével végeztek, 250 mg 10%-os Coleus Forskohlii kivonatot vagy palcebót adtak kiegészítésként naponta kétszer 12 héten keresztül. Az eredmények azt mutatták, hogy a Coleus Forskohlii kivonat segíthetett enyhíteni súlygyarapodást túlsúlyos nőknél.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2129145

Zöld kávé - Green Coffee:
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.
Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

Klorogénsav:
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Tanulmányok, kutatások:
- 10,5% testsúlycsökkenés:
Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.
http://www.acs.org/content/acs/en/pressroom/newsreleases/2012/march/new-evidence-on-effects-of-green-coffee-beans-in-weight-loss.html

Zsigeri zsírok fogyása:
- 2006-os kutatás:Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani.
Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig.
A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális, azaz zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16545124

Kisebb diabétesz kockázat:
- A klorogénsav legyőzi a felesleges cukrot.
A tekintélyes szaklap, a The Lancet 2002-bentette közzé népességvizsgálatát, amelyet 17000 emberen végzett. A kutatók azt állapították meg, 50%-kal kisebb diabétesz kockázattal számolhatnak azoknak, akik naponta 7 csésze kávét isznak meg, azokhoz képest, akik csak kettőt.

Összetevők:
Zöld kávé kivonat, Coleus Forskohlii kivonat, Króm (III klorid), zselatin (kapszula borítása).

Hatóanyag napi adagban:1 kapszula2 kapszulaZöld kávé kivonat:
- ebből klorogénsav300 mg
150 mg600 mg
300 mgColeus forskohlii kivonat:
- ebből forskohlin300 mg
30 mg600 mg
60 mgKróm40 μg *NRV 100%80 μg *NRV 200%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Felhasználási javaslat:
- 1 kapszula/nap, igény szerint max. 2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.
Kiszerelés
30db
Plusz szolgáltatás: