Flavin7 Smart kapszula (100db)

Cikkszám: fl119
Flavin7 Smart kapszula (100db)

Flavin7 Smart kapszula (100db)

Cikkszám: fl119
12 690 Ft
Egységár: 127 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 127 Ft
Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a memória javításához, a koncentráció megőrzéséhez és javításához, valamint az agy kognitív képességének javításához.

Magnézium L-treonát:
A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a Magnézium L-treonátot, amely nagy mennyiségben képes átjutni a vég-agy gáton.
Kísérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben.
Állatkísérleti modellekben rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszút távú memória 100%-al nőtt. Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz.

NADH:
A NADH minden élő növőnyi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli.

Koenzim Q10 (Ubiquinone):
A Koenzim Q10 mennyiségének biztosítása szükséges a szervezet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor.

Rózsagyökér (Rhodiola Rosea):
A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Ginzeng gyökér (Panax Ginseng):
A ginzeng hozzájárul a megfelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához.

B6 vitamin:
A B6-vitamin részt vesz az idegrendszer működésében, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

További összetevők:
Bacopa monieri, szelén.

Összetevők:
Ca L-Threonate, Mg-citrát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány ; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Zselatin, Rhodiola Rosea gyökér por, Bacopa Monnieri leaves extr. (Bacosides A&B 20%), Panax Ginseng (Ginsenosides 80%), Q10, NADH, B6 vitamin (piridoxin), Szelén (Nátrium-szelenit).
Kiszerelés
100db
Plusz szolgáltatás: