Fagyasztva szárított szeletelt tőzegáfonya

Cikkszám: bcs59
Fagyasztva szárított szeletelt tőzegáfonya

Fagyasztva szárított szeletelt tőzegáfonya

Cikkszám: bcs59
1 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként. Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék. Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.

ÖSSZETEVŐK:100 % apróra vágott amerikai tőzegáfonya gyümölcs (Vaccinium macrocarpon) fagyasztva szárított technológiával.200 g friss tőzegáfonya fagyasztva szárításával készül 25 g termék.Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.