ECOEGG mosótojás, puha pamut illat, 210 mosás

Cikkszám: ecoegg9
ECOEGG mosótojás, puha pamut illat, 210 mosás
ECOEGG mosótojás, puha pamut illat, 210 mosás
Cikkszám: ecoegg9
8 660 Ft
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft
Ha a legolcsóbb mosási megoldást keresed és a környezetedre is szívesen vigyázol, akkor jó helyen jársz! Az Ecoegg mosótojás használatávalmegkímélheted a babád érzékeny bőrét és/vagy a saját bőrötöket a káros vegyszerektől. Főképp, ha érzékeny bőrűek vagytok, esetleg ekcéma is előfordul a családban.

Hogyan működik az Ecoegg mosótojás?

Az Ecoegg mosótojás tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyócskákat tartalmaz.

A tojásban 2 féle golyó van:

A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti aszennyeződés eltávolátásáta textilszálak közül.

A fehér,mosószóda alapú tisztítóanyagbólálló golyókpedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül.

Tudományos vizsgálatok szerint, a kétfajta golyó együttes használatával érhető el alegjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetesvízlágyító hatásavan, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyösmosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.Az illatot természetes illóolajok biztosítják.Enyhe: pacsuli olaj írisz, vanília és pézsma illóolajjal vegyítveTavasz: főképpen boróka, kiegészítve rózsaszirom, áfonya és málna illóolajokkal
- Költségtakarékos mosás – a 720-as kiszerelés átlagosan 3 évi mosásra elegendő, heti 4-5 mosással számolva
- Hipoallergén – érzékeny bőrűeknek kifejezetten javasolt, mert nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt ( kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket)
- Nincs szükség öblítő és vízlágyító használatára
- Alacsony hőfokon is hatékony
- Nem kell többet mosószertméregetned.
- 54-72 kg mosóporral kevesebbet kell hazacipelned (75-100 g mosópor/mosással számítva, a 720-as kiszerelésre vonatkoztatva)
- Független laboratóriumok és az Angol Ekcéma Szövetség által bevizsgált.
- Használhatod a színes és fehér ruhákhoz is.
- Kényes textíliához is remekül beválik!
- Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított, rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógéped dobjában.Az Ecoegg mosótojás használata:

– Helyezd amosótojást a mosógép dobjába. Egyéb mosó- és tisztítószerre nincs szükség. Ügyelj arra, hogy a dob ne legyen megtömve, hogy a tojás mozoghasson a mosás során.

– Max.60 fokos mosásig működik hatékonyan, az Ecoegg mosótojással ne főzd együtt a ruhákat!

– Az Ecoegg mosótojás lágyítja a kemény vizet, ezért nem szükséges öblítőszert használnod. Ha plusz illatra és extra puhaságra vágysz, öblítőszernek öntsegy kis ecetet és 5-10 cseppmosóparfümöt az öblítőtartályba.

Ajánlás: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.