Dr. Immun Csalán hajcsepp, korpásodás, hajzsírosodás ellen 50ml

Cikkszám: dri4
Dr. Immun Csalán hajcsepp, korpásodás, hajzsírosodás ellen 50ml
Dr. Immun Csalán hajcsepp, korpásodás, hajzsírosodás ellen 50ml
Cikkszám: dri4
2 500 Ft
Egységár: 50 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
100%-ban természetes!

A csalánt évszázadok óta alkalmazzák a hajápolás területén, korpásodás, túlzott hajzsírosodás és enyhébb típusú hajhullás esetén, így hatékonyságát széleskörűen igazolják népgyógyászati és szakirodalmi adatok.

Milyen összetevőkből áll a készítmény?
Csalán levél és csalán gyökér megfelelő arányú alkoholos kivonata.


Milyen hatóanyagokat tartalmaz a termék, és milyen hatása van a hajas fejbőrre?
Magas vitamin, ásványianyag és nyomelem tartalma miatt erősíti a hajhagymákat. A csalán hatóanyagai gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, méregtelenítő hatással bírnak, serkentik a haj növekedését és a fejbőr vérkeringését. Használatával a haj dúsabbá válik, a hajszálak megerősödnek.
Erőteljes hajhullás és korpásodás esetén a DR. IMMUN 25 gyógynövényes hajszesz alkalmazása ajánlott, ugyanis a csaláncsepp nem helyettesíti ennek hatásmechanizmusát!


Alkalmazási mód:
A szokásos hajápolási módszerek mellett kiegészítő jelleggel ajánlott a rendszeres alkalmazása. Csepegtessünk 30-40 csalán hajcseppet, a haj szétválasztását követően közvetlenül a fejbőrre, majd körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozzuk be. A kívánt hatás elérése érdekében javasolt a kúraszerűen alkalmazás 2 - 3 naponként 1 - 2 hónapig.

A hajcsepp kellemes, gyógynövényes illatú, nem lesz zsíros tőle a haj, ezért kezelés után nem szükséges lemosni. A frizura megmarad. Hajmosás estén érdemes a cseppeket a már tiszta, félszáraz fejbőrre felvinni.
50ml