Blnce breakfast tönköly crunchy 220 g

Cikkszám: blnce22
Blnce breakfast tönköly crunchy 220 g

Blnce breakfast tönköly crunchy 220 g

Cikkszám: blnce22
2 075 Ft
Egységár: 9,43 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Különleges, egyedi technológiával gyártott,csíráztatott,ropogósbio tönkölybúza magok,amikmég egészségesebbé teszik a reggeliket!Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett.A termékhez a gyártás soránszerves kötésű nyomelemek-szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Fehérje és élelmi rost,valamint B1 vitamin forrás.Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.


A speciális, csíráztatáskor aktiválódó enzimeknek köszönhetően a lenmagot körülvevő emészthetetlen nyálkaburok lebomlik, eközben az emberi szervezet számára hasznos arabinoxylan-oligoszacharidok szabadulnak fel.A tönkölyben található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára,mint a nyugalmi állapotban lévő mag fogyasztása esetében.


A természetes szelén, cink, és réztartalom támogatják immunrendszerünk megfelelő működését. A cink és réz megvédi a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. A termék a csíráztatott lenmagokban található értékes lignánt, ásványi anyagokat (foszfor, kalcium, magnézium, vas, mangán), ballasztanyagokat, arabinoxylan-oligoszaharidokat, E-, C-, B-vitaminokat és emésztést segítő enzimeket tartalmaz.
Kiszerelés
220ml
Plusz szolgáltatás: