Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Kövess minket facebookon!
Díjaink

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


B-17 kapszula (90db-os)

B-17 kapszula (90db-os)

Termék ára
3 630 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
ml11
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Egy szem sárgabarack magbél átlagban 6-10 mg nitrilozidot, azaz B-17 vitamint tartalmaz. Mivel vízben oldódó vitaminról van szó, az emberi szervezet számára szükséges mennyiség ebből a vitaminból napi 300 mg. Amennyiben nem jut a szervezetbe megfelelő mennyiségű B-17 vitamin, úgy hiánya rákbetegséget okozhat. Egy közismert példa a vízben oldódó vitamin hiányára: egy másik igen fontos vízben oldódó vitamin a C-vitamin melynek hiánya skorbutot, az immunrendszer gyenge működését eredményezi.

Mint ahogy a C-vitamin a skorbut megelőzésére, úgy a B-17 vitamint a rák megelőzésére alkalmazhatjuk.

Nem kívánunk kitérni arra, hogy a B-17 vitamin terápia a rák gyógyítására is alkalmas.

Az alábbiakban rövid kivonatot közlünk ifj. Ernst T. Krebs tanulmányaiból.

"A rákos megbetegedések megelőzéséhez, kiküszöböléséhez nélkülözhetetlen a B-17 vitamin, mely vitaminban gazdag étrendhez tartósan igazodó emberek közül senki nem lesz rákos beteg. Mi is történik, ha valaki magas nitrilozid tartalmú magot, sárgabarackmagot fogyaszt. Hogyan is pusztulnak el a rákos sejtek a nitrilozid, azaz a vízben oldódó B-17 vitamintól?

Hatásmechanizmus:

A B-17 vitamin molekulában két rész cukor, egy rész benzaldehid és egy rész cián van, melyek szorosan összekapcsolódnak. Mindenki tudja, hogy a cián erősen mérgező lehet, és kellően nagy mennyiségben halálos. Azonban ebben a természetes állapotában vegyileg nem reagál és semmiféle hatással nincs az élő szövetekre. Hasonlatképpen érdemes megemlíteni, hogy a klórgáz szintén halálos, de amikor nátriummal létesít kötést, nátrium-kloridot képezve, egy viszonylag ártalmatlan vegyület jön létre, melyet konyhasóként ismerünk. Az élő szervezetben csak egyetlen vegyület képes felszabadítani a ciánt a B17 molekulából, ez pedig a bétaglükozidáz néven ismert enzim. Amikor a B-17 vitamin víz jelenlétében érintkezésbe lép ezzel az enzimmel, nem csak a cián, hanem a benzaldehid is felszabadul, mely önmagában is igen mérgező. Ami azt illeti, ez a két vegyület együttesen százszor olyan mérgező, mint külön-külön. És itt jön a lényeg! Szerencsére a kibontó enzim, azaz a bétaglükozidáz sehol nincs jelen veszélyes mennyiségben a testünkben, csak a rákos szövetekben, ahol mindig nagy mennyiségben található meg: szintje a környező normális sejtekben mérhetőhöz képest több mint százszorosát is elérheti. Ennek eredményeképpen a B-17 vitamin a rákos sejtek területén bomlik fel, mérgező tartalmát a rákos sejtek területén engedi szabadon, és sehol máshol! Létezik egy másik fontos enzim is, a rodanéz, melyet ”védelmi enzimként” említünk. Azért nevezzük így, mert képes semlegesíteni a ciánt, azonnal melléktermékké tiocianát molekulává alakítva azt. Ez az enzim mindenütt nagy mennyiségben jelen van, kivéve a rákos sejtek területét, melyeket következés képen nem is védi meg.

További jótékony hatás:

A melléktermékek egyenesen jótékony hatással vannak a szervezetre és létfontosságúak az egészség szempontjából. Az emberi szervezetben felszabaduló benzaldehid oxigén jelenlétében benzoesavvá oxidálódik, mely kifejezetten antireumatikus fertőtlenítő tulajdonságú vegyület."
Link
http://www.babibiobolt.hu/webaruhaz/etrendkiegeszitok-1-2071/b-17-kapszula-90db-os-/11112/

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés