A koleszterinszint csökkenthető – Étrend, főzős, receptek – érrendszerünk védelmében

Cikkszám: zp4
A  koleszterinszint csökkenthető – Étrend, főzős, receptek – érrendszerünk védelmében
A koleszterinszint csökkenthető – Étrend, főzős, receptek – érrendszerünk védelmében
Cikkszám: zp4
Raktáron 
4 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Nem is olyan régen az egészséges táplálkozás fogalma még egyet jelentett az önmegtartóztatással, a megvonással és az unalmas ételekkel. Ez ma már egyáltalán nem igaz. E könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a koleszterinszintet, s így a szívünk és az ereink egészségét is szem előtt tartva. A szakácskönyv meggyőzően bizonyítja, hogy a koleszterincsökkentő diéta során ízletesebbnél ízletesebb ételeket fogyaszthatunk. És legfőképpen azt, hogy nem kell választanunk az egészség és a jó ételek között. Daniel Green megannyi tippet-trükköt oszt meg velünk, amik az életünkbe könnyedén, lemondások nélkül, pusztán odafigyeléssel beépíthetők, a koleszterinszint szempontjából mégis előnyösek. A receptek többsége egyszerű és egyben érdekes, s amire a szerző külön figyelmet szentelt: megjelenésük is esztétikus – mindenki megtalálhatja a maga ízlésének legmegfelelőbb ételeket.

Mindehhez segítségül hívta sokéves tapasztalatát, újító ötleteit, távol-keleti útjait és a mediterrán országok főzési stílusát. Így született meg a több mint 100 recept. A dietetikus társszerző táplálkozási tanácsai szerint, észrevétlenül becsempészte a koleszterinszintet csökkentő, jótékony hozzávalókat, mással pótolta a koleszterinszintet emelőket.

A könyv megjelenését támogatta: a H.E.A.R.T UK
A szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséért tevékenykedő elismert és neves szervezet az Egyesült Királyságban. A szervezet kiemelt céljának tekinti a kockázati tényezőket csökkentő életmód, a szívbetegségek körében pedig a tudatos egészségmegőrzés népszerűsítését. Részletes információt szolgáltat mindezekről a nagyközönségnek és az egészségügyi szakdolgozóknak egyaránt.